Menu (+31) 314 333 441 hjz@hjz.nl Route

Nieuws

 • Eisenwarenmesse Keulen

  Eisenwarenmesse Keulen

  Ook in 2018 kunt u ons weer vinden op de Eisenwarenmesse in Keulen, in Hal 5.2 vindt u ons op standnummer C-014. Deze internationale bouwbeurs, van 4 t/m 7 maart, trekt veel bezoekers en participanten uit heel de wereld en is één van de grootste in zijn soort. Voor ons is deze beurs dan ook de ideale mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en met onze bestaande klanten te praten over de ontwikkelingen in de markt.

  Geplaatst op 30 januari 2018
 • Nieuwe verpakkingen

  Nieuwe verpakkingen

  Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat al onze standaard producten een nieuwe verpakking hebben gekregen. Wij hebben al onze stuks en kilo doosjes vervangen door nieuwe full-color verpakkingen. Wij zullen binnenkort enkele afbeeldingen plaatsen op Facebook, wij zullen de link hier vermelden.

  Geplaatst op 11 oktober 2017
 • Erkend leerbedrijf

  Erkend leerbedrijf

  Wij zijn trots om u mee te kunnen delen dat wij per 18 november 2016 erkend zijn als leerbedrijf. Wij onderstrepen daarmee het belang van opleiden in de praktijk.

  Geplaatst op 12 december 2016
 • Nieuwe Spijkerwijzer

  Nieuwe Spijkerwijzer

  Onze nieuwe Spijkerwijzer is per heden beschikbaar, deze geeft u een overzicht van de meest voorkomende toepassingen van onze producten.

  Geplaatst op 14 oktober 2016